JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70%

FAQ

Hvis du har brug for hjælp, kontakt os på: contact@liolia.dk

Størrelser og pasform:

Alt vores materiale er der meget stræk i, og det er super blødt! Det kan derfor sagtens være at man kan passe flere størrelser. 

Vores første kollektion er en smule mindre end normal størrelser,specielt  i overdelene, og er du i tvivl anbefaler vi derfor at du vælger en større størrelse.

Det er dog vigtigt at du prøver før du kan vurdere. Vores leggings kan se meget små ud, når man blot holder dem op - så første gang man prøver dem skal man lige passe dem til.

Hvis du har nogle spørgsmål til størrelserne siger du endelig til.

Returnering og ombytning 
Vi returnerer og giver penge retur indenfor 14 dage. 

Vi vedlægger et returlabel som du bedes benytte, hvis du sender dine varer tilbage til os - da vi ellers ikke kan spore din pakke. 

Vær venligst opmærksom på at returnering koster DKK 50 i gebyr, som bliver trukket fra den pris du betalte til at starte med.  

Ønsker du ombytning bedes du sende os en mail, ang. hvad du ønsker at bytte varen til.

Vi ombytter varer gratis 1 gang pr. ordre ved ikke nedsatte varer.

Ved ombytning af nedsatte varer tager vi et gebyr på 35 DKK.

Husk at sende os en mail på forhånd, inden sender varen retur.

For at opfylde kravene for at returnere og ombytning, kræver det at varene er i samme tilstand som da  du modtog dem. Det er vigtigt at tøjet ikke er blevet brugt, ødelagt, vasket, eller har fået diverse lugtgener som røg eller lignende. 

Varer vi ikke kan returnere eller ombytte:
- Gavekort
- Online produkter (f.eks. trænings-programmer) 

Refundering
Når vi modtager din pakke, vi vil sende dig en bekræftelses mail med afgørelsen.

Ønsker du returnering vil du modtage dine penge på samme måde som da du sendte dem. De vil være på din konto indenfor 7 bank dage.

Har du returneret en pakke uden refundering eller svar på afgørelsen, bedes du kontakte os omgående på mail contact@liolia.dk.

 

Læs venlig vores returneringspolitik for flere detaljer.

Lokation:

LioLia er en online shop. Vores kontor er baseret i København. Ønsker du at afhente, bytte eller returnere dine bestille varer kan du gøre det gratis på vores adresse efter aftale.

 CVR: 41506865